Najnovšie recenzie zo sekcie Sendvičovače
Vyskusane paniny a su vyborne. Nic sa nepripaluje a neprilepuje. Za mna super. Som zvedava na vafle.
Spokojnosť
Pre kúpu som sa rozhodla na základe ceny a recenzií. Spokojnosť...
- super produkt
- vymenitelne nadstavce
Cena, kvalita, pristup k zakaznikovi 100%
- vymenne platne
- spracovanie
- povrch je horuci
Vafle to robi dobre a sendvice tiez. Formy na sendvice su vacsie nez bezne sendvicove chleby. Nie je treba s tym tolko bojovat pri zatvarani sendvicov.
Platne sa trochu hybu (mozno kvoli dilatacii). Keby hrany a zobaciky, ktore drzia platne na mieste boli o milimeter mensie, tak by platne vypadavali.
Je to moj treti sendvicovac za asi 7 rokov. Prvy za 11 , druhy za 22 a tento za 54 eur. Okrem toho, ze to ma vymenne platne tam nevidim rozdiel v kvalite spracovania. Cakal som viac.
pomer cena kvalita v celku fajn. uvidime kolko vydrzi :)
- Rýchle zohriatie prístroja
- Ľahké čistenie
- Možnosť 3v1
Rýchle, nelepivý povrch. Akurát labilné zatváranie.
- dá sa veľmi prakticky skladovať tým, že sa dá postaviť a zaberá tak minimum miesta
- spĺňa to čo som očakávala, jednoduchá údržba a elegantný dizajn
- Super dizajn
- Ľahké ovládanie, kvalitné
Spokojnosť
- šikovný pomocník do kuchyne
škoda, že nemá tlačidlo zapnúť/vypnúť !! stále ho treba zapínať a vypínať šnúrou do zásuvky;
... a na obrázkoch a vo videjku je v "nadživotnej veľkosti",
v skutočnosti je oveľa menší a ak dáte na sendvič všetko podľa receptu a podľa videa, tak sa nedá zatvoriť !!
panini detto, takže - naplniť iba plátkom šunky a syra ... vafle sa mi podarili na prvý-krát, boli výborné;
pre jednu osobu je to v pohode , ak by som mala pripravovať jedlo pre viac osôb to by trvalo dlhšie
- Design
3v1
- Veľmi dobrá cena.
som spokojná
Zobrazujem 341 - 360 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Ďalšie »