Najnovšie recenzie zo sekcie Sendvičovače
- praktický a diyajnový
Sendvičovač je super.Jednoduchý,lacný.Splnil účel
- Multifunkčnosť vypekacích vložiek
výhoda
- Rýchle nahriatie, páčili sa mi platne
- Skvelý prístup výrobcu
Bohužiaľ chýbali mi vo výrobku grilovacie platne. Výrobca ich žiaľ nemá, inak by som si produkt ponechala. Ale môžem ho vrátiť aj bez pôvodného obalu. Ale pracovníčka Andrea Shopu nechcela poslať kuriéra po výrobok, lebo vraj výrobca požaduje vrátenie v pôvodnom obale. Čo nebola pravda. Dokonca mi pracovník spoločnosti Sencor ponúkol, že mi krabicu pošle. To je úplne absurdné, aby som ako zákazníčka plnila želania pani z reklamačného oddelenia Andrea Shopu. Nereklamujem obal.
- Mám doma starší model, ktorý sa ťažko čistil, keďže nemal odnímateľné platničky. Tento je TOP a k tomu ešte aj 3v1.
Po prvom vyskúšaní vypadli 2 srobiky. Produkt je príliš malý. Keby som to videl naživo tá to nikdy nekúpim.
NEKUPOVAŤ ! ! ! Vyhodené peniaze.
- vymeniteľnosť prítlačných dosiek
- 5v1
- Veľká plocha pre celý plátok
- Po stočení kábla sa nedá uložiť do zvislej polohy.
Nekvalitný plast, ktorý sa pod vplyvom tepla roztápa
krátky napájací kábel
Malý spotrebič
Lund 67526
Pridané: 18. februára 2023
(naposledy upravené 18. februára 2023)
Zakúpený v Yatogastro.sk
Výhodou oproti iným podobným produktom, sú pohyblivé pánty vrchnej časti a tým možnosť nastavenia rovnakého prítlaku na celej ploche oboch strán, pri príprave sendvičov rôznej hrúbky.
za veľmi priaznivú cenu, je kvalita spracovania na dobrej úrovni a materiál sa zdá byť tiež dosť odolný.
Po predchádzajúcej skúsenosti s týmto produktom som si zakúpila nový a väčší.
- flexibilita
- samostatný vypínač
- umývanie nadstavcov v umývačke
- cena doplnkov
- nerovnomerné zapečenie sendvičov
- dlhšie zahrievanie
- nerezový povrch sa rýchlo "zacapká"
V celku spokojnosť. Záleží na tom, čomu dávate prednosť. Ale svoju prácu odvedie dobre, ale špičkovú kvalitu nečakajte. Ak ho chcete mať iba a jedine na každodenné zapekanie sendvičov, tak by som sa pozeral po niečom inom.
Tovar za rozumnú cenu splnil moje očakávanie.
- Super
- Lacné, funkčne
- Nekvalitne prevedenie zodpovedajúce cene
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »